نام کاربری :
رمز عبور :
ثبت نام | فراموشی رمز

ویزای دبی

اخذ ویزای  دبی

بر خلاف سایر کشورهای دنیا، صدور ویزای دبی توسط اداره مهاجرت و وزارت کار انجام می‌گردد و سفارت امارات متحده عربی روادید توریستی صادر نمی‌کند. درخواست ویزای دبی دردسری ندارد و توسط کارگزاران زیادی انجام می‌گیرد. به دلیل دخالت‌نداشتن سفارت، مصاحبه‌ای هم انجام نمی‌گیرد و حضور متقاضی ضرورتی ندارد.
در صورتی که قصد ورود به هر کدام از شهرهای امارات متحده عربی را داشته باشید، باید ویزای مربوط به همان شهر را دریافت کنید؛ مثلاً اگر ورود شما از طریق فرودگاه ابوظبی است، باید ویزای ابوظبی بگیرید. مدت اعتبار ویزای توریستی، به سه صورت چهارده روزه، یک ماهه و سه ماهه می‌باشد. ویزایی که برای سفرهای چند روزه‌ی گردشی صادر می‌گردد، عموماً چهارده روزه است.
ویزای توریستی در دو حالت ویزاعادیدبی وویزای فوری دبی صادر می‌شود؛ صدور ویزای عادی بین سه تا ده روز طول می‌کشد و صدور ویزای فوری بیشتر از دو روز زمان نمی‌برد. گاهی –بنا بر شرایط خاص- امکان صدور ویزای تاپ ارجنت  هم وجود دارد که تنها چند ساعت وقت می‌گیرد. هزینه‌ی صدور این ویزاها متغیر است؛ ویزای عادی معمولاً 270درهم و ویزای فوری هم حدود 100 درهم  بیشتر از عادی هزینه دارند؛ قیمت ویزای فوق اضطراری دبی را شرکت صادرکننده تعیین می‌کند.
توجه: زنان زیر سی سال که تنها سفر می‌کنند، ممکن است مجبور به پرداخت مبلغ صد درهم علاوه بر هزینه‌‌ی ویزا باشند؛ مگر این‌که اجازه‌ی رسمی از پدر یا همسر خود داشته باشند.
مدارک مورد نیاز مدارک لازم برای درخواست روادید امارات :
  یک: تصویر صفحه‌ی مشخصات گذرنامه


توجه: در صورتی که به هر دلیلی حتی یک روز بیشتر از مدت اعتبار ویزا در امارات بمانید، بر خلاف قوانین امارات متحده عربی است و علاوه بر دریافت جریمه‌ی نقدی برای هر روز اقامت بیشتر، دچار دردسرهای قانونی دیگری نیز خواهید شد

فرم ویزای دبی کلیک نمایید

تور دبی کلیک نمایید

در صورت وجود سؤال لطفا اینجا کلیک نمایید

نظرسنجی

مایل به دریافت آخرین تورها به کامیک از روشهای زیر هستید؟
وب سایت
ایمیل
SMS

چت آنلاین

می توانید به صورت آنلاین با همکاران ما در تمامی دپارتمانها به گفتگو بپردازید

LiveZilla Live Help

ارتباط با آرتین رایا

  • تهران - ضلع شمالی میدان فاطمی - مرکز تجاری پرنیان - واحد 33
  • تلفن : 88961494
  • فکس: 88960136