ویزای سنگاپور

ویزای سنگاپور

ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارت‌خانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارت‌خانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و همین‌طور در مرزهای ورودی انجام می‌گیرد.
ویزای توریستی سنگاپور عموماً به صورت14 روزه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار روادید را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجران سنگاپور مراجعه کند.
چنان‌چه از طریق آژانس‌های مسافرتی اقدام به دریافت ویزای توریستی سنگاپور نمایید، مدارکی که باید ارائه دهید شامل موارد زیر است.
مدارک موردنیاز کلیه‌ی مدارک باید همراه با یک نسخه کپی باشد.   

1  : شناسنامه ایرانی

2: گذرنامه؛ باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر شما اعتبار داشته باشد.

3:یک قطعه عکس زمینه‌روشن ٤×٦ که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

4: آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی  .

هزینه‌ی ویزای سنگاپور 82دلار است و صدور آن هشت روز کاری زمان می‌برد.

توجه: در برخی از موارد، بلیط رفت و برگشت و برگه‌ی رزرواسیون قطعی هتل نیز از متقاضی طلب می‌شود

قیمت ویزای سنگاپور 1 ماهه توریستی دبل 90دلار تحویل 15 روز کاری

قیمت ویزای سنگاپور 1 ماهه توریستی دبل فوری 120دلار تحویل 8 روز کاری 

جهت اخذ ویزای سنگاپور کلیک نمایید

جهت رزرو تور سنگاپور کلیک نمایید

در صورت وجود   سؤال لطفا اینجا  کلیک نمایید