ویزای هند

ویزای توریستی هندوستان به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در کشور هندوستان یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.
روادید توریستی هند از طریق سفارت هندوستان در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در کشور هندوستان وجود ندارد. جهت تقاضای ویزای هند، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد؛ نماینده یا وکیل متقاضی می‌تواند نسبت به تحویل مدارک و اخذ ویزا اقدام نماید.
آدرس سفارت هندوستان در تهران : تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان میرعماد شماره ۴۶
تلفن : ۵-۸۸۷۵۵۱۰۲-۰۲۱
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. این فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از همراهان به صورت جداگانه تکمیل شده و عکس متقاضی نیز به آن الصاق گردد.
توجه: به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است بررسی مدارک و صدور ویزا زمان بیشتری بطلبد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.
مدارک موردنیاز
کلیه‌ی مدارک فارسی و از تمامی آن‌ها یک سری کپی موجود باشد. اصل مدارک بعد از بررسی بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت هندوستان می‌ماند.

1: شناسنامه ایرانی

2: گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده تهیه کنید.

3: دو قطعه عکس رنگی
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد 3 * 4 میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر.

4:آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضیبه صورت کامل و دقیق.

5: بلیط رفت و برگشت به مقصد هند

 


از زمانی که مدارک لازم تحویل بخش ویزای سفارت هندوستان می‌شود تا صدور ویزا عموماً بین پنج تا هفت روز کاری طول می‌کشد. هزینه‌ی صدور روادید هشتاد هزار تومان است که زمان ارائه‌ی مدارک از متقاضی اخذ می‌شود.
توجه : امکان داردپلیس مرزی هنگام ورود به کشور هند، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک هند به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید

قیمت ویزای هند : 78$

جهت درخواست ویزای هند کلیک نمایید

جهت رزرو تورهند کلیک نمایید