ویزای ژاپن

اخذ ویزای ژاپن


مدارک مورد نیاز ویزای ژاپن:
 گذرنامه متقاضی ویزا (گذرنامه قدیمی در صورت امکان)
دونسخه فرم درخواست ویزا
 دو قطعه عکس 4.5 در 4.5 با زمینه سفید
ارائه دعوتنامه از ژاپن
برنامه سفر در ژاپن توسط ضامن
فتوکپی شناسنامه متقاضی ویزا با ترجمه رسمی انگلیسی
ترجمه انگلیسی و رسمی گواهی اشتغال به کار  روزنامه رسمی  پروانه کسب اتحادیه... و گواهی اشتغال به تحصیل برای بچه ها
پرینت انگلیسی حساب جاری 3 ماه گذشته با مهر و امضا و تایید دادگستری
ترجمه انگلیسی و رسمی فیش حقوقی وگواهی حقوق برای کارمندان و بازنشستگان
مدارکی که روابط بین متقاضی ویزا و ضامن را مشخص می نماید
ضمانت بازگشت الزامی است

نکته:
ترجمه انگلیسی رسمی کلیه مدارک فارسی مورد نیاز است

مدارکی که توسط شما تهیه می شود (مربوط به ضامن و ضمانتنامه) هر چه کاملتر باشد در جلوگیری از ایجاد ایراد و سرعت در انجام کار شما موثر خواهد بود. معمولا صدور ویزا یک هفته تا 10 روز طول می کشد

مدارک فوق بر اساس آگهی نصب شده در تابلو سفارت ژاپن درایران می باشد و ممکن است تغییراتی داشته باشد که توصیه می کنم قبل از ارسال مدارک یک باردیگر با سفارت هماهنگ کنید

علاوه بر مدارک فوق هزینه صدور ویزا هم باید توسط متقاضی به سفارت ژاپن در ایران پرداخت شود

ویزای کوتاه مدت برای سه ماه اعتبار دارد ولی در صورت نیاز می توان آن را در ژاپن تمدید هم کرد

روزهای کاری: روزهای یکشنبه الی پنجشنبه به استثنای روزهای تعطیلات رسمی می­باشد
 

جهت درخواست ویزای ژاپن کلیک نمایید

جهت رزرو تورژاپن کلیک نمایید