ویزای هنگ کنگ

ویزای هنگ کنگ
 

اخذ ویزای هنگ کنگ 250 $
14 روزه 2 بار ورود توریستی

 مدارك مورد نياز براي ويزاي هنگ کنگ:

 
  1. گواهی شغلی با ذکر درآمد ماهیانه با ترجمه انگلیسی.
  2. موجودی حساب بانکی با مانده بالای 15 میلیون تومان.
  3. یک قطعه عکس.
  4. گذرنامه با 7 ماه اعتبار کامل.
  5. در صورت نیاز ترجمه شناسنامه.
  6. در صورت نیاز چک ضمانت گرفته میشود.
مدت زمان مورد نیاز اخذ ویزا : 1 ماه کاری

 
 برای کسب اطلاعات کامل با شماره 88961494 تماس حاصل نمایید