ویزای کره جنوبی

 
ویزای کره جنوبی 1 ماهه توریستی  295 $

مدارک مورد نیاز:
  1. گواهی شغلی با ترجمه انگلیسی.
  2. پرینت 3 ماه آخر حساب بانکی به انگلیسی و موجودی بالای 18میلیون تومان.
  3. دو قطعه عکس.
  4. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه با ترجمه انگلیسی.
  5. داشتن واچر هتل الزامی است.
  6. چک سپرده برای بازگشت مسافرین به مبلغ 30 میلیون تومان.
مدت زمان اخذ ویزا:  15 روز

برای کسب اطلاعات کامل با شماره 88961494 تماس حاصل نمایید.