تور پکن شانگهای تیر 97

فایل pdf
تابستان 97 ( تیر . مرداد . شهریور )
7 شب و 8 روز
پرواز ماهان ایر
تعداد بازدید : 3555
بروزرسانی : 1397/4/4
تاریخ انقضا : 1400/12/27
شهر(ها) : شانگهای , پکن ,
کشور(ها) : چین ,

تور پکن شانگهای تیر 97

اعتبار : 8 تیر الی 16 تیر
4 شب پکن و 3 شب شانگهای
جایگاه ویژه CIPدرصورت درخواست مسافر
پرواز تهران ، پکن ، شانگهای ، تهران



         
         


خدمات تور:
بلیط رفت و برگشت با پرواز ماهان ایر، 7 شب اقامت با صبحانه، 4 شب پکن- 3 شب شانگهای، ترانسفر فرودگاهی، بیمه مسافرتی، ترانسفر بین شهری با قطار های سریع السیرو لوکس، راهنمای فارسی زبان، ویزای گروهی، 4 روز گشت شهری با 3 وعده نهار ( دیوار چین، شهر ممنوعه، پارک المپیک، گشت مراکز خرید، کاخ تابستانی، میدان تیان آن من، کارخانه مروارید، کارخانه ابریشم، مرکز طب سنتی چین)

توضیحات:
در صورت درخواست پرواز داخلی پکن، شانگهای، پکن با کانتر مربوطه هماهنگ نمایید بجای استفاده از ترن سریع السیر پکن، شانگهای، پکن.
۱- کیفیت ترن از لحاظ لوکس بودن و داشتن امنیت بالا (به نسبت پروازهای داخلی چین.
۲- مسافرین مدت زمان بسیار کمی بابت سوار شدن به ترن نیاز دارند در این صورت برای رفتن به راه آهن جهت سوار شدن به ترن زمان بسیار کوتاهی را در هر دو مسیر از دست می دهند.
۳- استفاده از ترن سریع السیر تجربه ای به یادماندنی از سفر با قطاری با سرعت ۲۸۰کیلومتر در سرعت برای شما به وجود می آورد.
۴- آژانس قصر شیرین همواره بر این سعی بوده که در سفرهای طولانی شرایط را برای مسافرین به وجود آورده که هم از امنیت و رفاه بالا برخوردار بوده و کسب تجربه ای جدید برای مسافرین را فراهم نماید.
مسئولیت کنترل پاسپورت از بابت ممنوعیت خروج از کشور به عهده مسافر و تاریخ اعتبار پاسپورت به عهده آژانس همکار می باشد و آژانس قصر شیرین مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت نخواهد داشت.
نرخ کودک زیر دو سال 550،000 تومان می باشد.استفاده از جایگاه  CIP  برای هر طرف 272،500 تومان می باشد.
در صورت کنسل نمودن تور و یا عدم صدور ویزا از سوی سفارت 50% مبلغ بلیط و 2 شبNOSHOW هتل کسر و الباقی مبلغ استرداد می گردد.
بیمه مسافرتی برای افراد بالای 60 سال (تا سقف 50،000 یورو) الزامی می باشد در صورتی که آژانس ثبت نام کننده اقدامی جهت صدور بیمه نامه ننماید کلیه مسئولیت مسافر به عهده آژانس همکار خواهد بود.
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا: اصل پاسپورت  با حداقل 7 ماه اعتبار، دو قطعه عکس 4*6، آدرس +شغل و شماره تلفن، مبلغ 5000،000 تومان به ازای هر نفر تمکن مالی